fbpx

Настани

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Настани

Настан Бенефиција ПЛУС

folder_openНастани
turned_in_not,
Дека заслужено сме меѓу најдобрите, потврдивме и на настанот што се одржа на 29  ноември во кафе-барот „Мош“. Продолжуваме посилни! Бенефиција плус e настан со кој вработените од „Кроација Oсигурување“, ги прославувааат сите заеднички реализирани резултати. Вработените се нашиот највреден…
Read More
Menu