fbpx

Month: August 2021

  1. Home
  2. chevron_right
  3. 2021
  4. chevron_right
  5. August

Водовод Скопје и Кроација Осигурување потпишаа Меморандум за соработка за повеќе поволности за граѓаните

folder_openНовости
turned_in_not,
(Скопје, 27.08.2021) – Кроација Осигурување АД – Друштво за неживотно осигурување Скопје и ЈП Водовод и канализација – Скопје, потпишаа Меморандум за соработка со кој се отвораат можности за реализирање проекти од заеднички интерес. Најголемите придобивки што ќе произлезат од…
Read More

Летувајте безбедно со промотивниот пакет полиси од Кроација осигурување

folder_openНовости
turned_in_not, ,
Додека подготовките за летните одмори се во полн ек, од голема важност е да потсетиме дека колку и да ви се чини дека ништо не може да го уништи вашиот спокој додека уживате на годишниот одмор, сепак постојат фактори кои…
Read More

мПретприемач – бизнис пакет кој обезбедува поголема заштита и сигурност на трговските друштва

folder_openНовости
turned_in_not, , , ,
Без оглед дали сте сопственик на кафуле, фризерски салон, фитнес центар, или продавница за храна, важно е да се размислува за иднината на бизнисот. Постојат многу непредвидливи ситуации во бизнисот, на кои, за жал, не може да се влијае и…
Read More
Menu