fbpx

vodovod

  1. Home
  2. chevron_right
  3. vodovod

Водовод Скопје и Кроација Осигурување потпишаа Меморандум за соработка за повеќе поволности за граѓаните

folder_openНовости
turned_in_not,
(Скопје, 27.08.2021) – Кроација Осигурување АД – Друштво за неживотно осигурување Скопје и ЈП Водовод и канализација – Скопје, потпишаа Меморандум за соработка со кој се отвораат можности за реализирање проекти од заеднички интерес. Најголемите придобивки што ќе произлезат од…
Read More
Menu