fbpx

Задоволни клиенти

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Задоволни клиенти
format_quote

Мојот прв избор, за моето ново возило е полиса од Кроација. Професионализмот и одговорот на сите мои барања беа пресудни.

СОФИЈА ГРАМАТИКОВА

наш осигуреник

format_quote

Имав штета. Тимот за штети, ја реши во рок од 24 часа. Бев пријатно изненаден. Ми помина и нервозата. 🙂

БОБАН ТАЛЕВСКИ

наш осигуреник

format_quote

Каде и да одам, првото нешто што го проверувам е дали имам полиса од Кроација осигурување.

СИМОНА СИМИОНОВА

задоволен клиент

Menu