fbpx

Одбор на директори

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Одбор на директори
Одбор на директори

Г-дин Роберт Вучкович

Претседател на Одбор на Директори

Г-дин Анте Гавран

Неизвршен член на Одбор на Директори

Г-дин Дарко Данев

Неизвршен независен член на Одбор на Директори
Извршен член на Одбор на Директори

Г-ѓа Вилма Учета Дузлевска

Генерален Директор
Оперативен менаџмент

Г-ѓа Христина Џамбазовска Анастасов

Директор на сектор за управување со деловни процеси

Г-дин Стојанчо Митревски

Извршен директор за продажба

Г-ѓа Катарина Динева Зикова

Директор на сектор финансии

Г-дин Мико Кацарски

Директор за контролинг
Menu