fbpx

Овластени сервиси

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Овластени сервиси

Сервиси со кои имаме склучено договор за деловна соработка:

Име на сервисот Адреса
М КАР ДООЕЛ ул.Скупи бр.2, 1000 Скопје
ДОО “Олимпиа Моторс” – Скопје ул. Јадранска Магистрала бр. 125, 1000 Скопје
МИРКАТ ДООЕЛ СКОПЈЕ ул.Скупи бр.1, 1000 Скопје
АУТОМАКЕДОНИЈА А.Д СКОПЈЕ ул.Борис Трајковски бр.21, 1000 Скопје
АУТОМОБИЛИ ГРОУП ДОО Сервисен центар Ул.Скупи бр.8, 1000 Скопје
АУТОМОБИЛЕ СК ДОО Сервисен центар Ул.Скупи бр.8, 1000 Скопје
АВТОНОВА ДОО  Сервисен центар Ул.Скупи бр.8, 1000 Скопје
Центрум Сервис ДООЕЛ, ул.Маршал Тито б.б, Тетово
ЕУРОИМПЕКС ДОО ул.3та Македонска бригада, бр. 72, 1000 Скопје
Порше Македонија ДООЕЛ бул.Босна и Херцеговина бр.4, 1000 Скопје

Сервиси со кои имаме добра деловна соработка:

Име на сервисот Адреса
МакАутостар бул.Индустриска  бр.2, 1000 Скопје
Аутомотив Груп  ДООЕЛ Ул.Скупи бр.14, 1000 Скопје
МИДА Гранд Моторс Бул.Босна и Херцеговина бр.1, 1000 Скопје
Киа Моторс Македонија ул. Перо Наков бр.25, 1000 Скопје
Тојота Авто Центар  ДООЕЛ Бул. 8-ми Септември број 21, 1000 Скопје
МАН Импортер Македонија Ул.2 бр.84, нас.Илинден, 1000 Скопје
Menu