fbpx

Банкарски сметки

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Банкарски сметки
Банка Сметка
Стопанска банка АД Скопје 200001957823160
НЛБ банка 210064795700344
Шпаркасе банка 250010101146909
Комерцијална банка 300000002929436
Стопанска банка Битола 500000000795039
Халк банка 270064795700157
Силк Роуд  банка 280100102842177
Прокредит банка 380177057904159
Уни банка 240010111622730
Капитал банка 330301801660128
Menu