fbpx

null

CRO пакети

Комплетна осигурителна заштита за семејството, домот и возилото, во идеална комбинација со CRO пакетите на Кроација Осигурување.

null

Домаќинско

Чувствувајте се сигурно во Вашиот дом и заштитете ја својата животна инвестиција со домаќинско осигурување.

null

CROCARE

Лекувањето во приватните здравствени установи е брзо, но ве изложува на високи трошоци.
Со CROCARE уживајте во брзината, целосно ослободени од трошоците.

ЗАШТИТЕТЕ ГИ СВОИТЕ СОНИШТА

Никогаш не било полесно да останете во чекор со вашето осигурување.

Сакате да купите осигурителна полиса?

Наједноставно преку мобилната апликација или веб порталот на Кроација.

Ние го цениме вашето време!

Затоа ви овозможуваме да купувате и плаќате online.

Апликацијата е достапна на Google Play!

Регистирајте се и почнете со користење.

Продукти

Доколку сте работеле напорно за да изградите стабилна финансиска основа, сакате да бидете сигурни дека се е заштитено. Одвојте малку време да ги разгледате продуктите кои ги нудиме. Малку знаење може да направи голема разлика кога станува збор за купување на правото осигурување за Вас и вашето семејство.

Патничко осигурување

Лица

Домаќинско осигурување

Имот

КРОАЦИЈА. БРОЈКИ ШТО ЗНАЧАТ!

49500+
Задоволни клиенти
15+
Продажни места
90+
Вработени на Ваше располагање
0
и единствено онлајн искуство за Вас

Силата на Кроација Oсигурување е во нашите осигуреници, кои на современ и одговорен начин пристапуваат кон секојдневните активности.

Стручност

Со едукација и проактивен пристап кон секој вработен, ја креираме и зацврстуваме нашата стручност во секојдневното работење.

Брзина

Со оптимизација на деловните процеси и развој на дигитални решенија како и брзо донесување на одлуки, го поедноставуваме нашето работење за доброто на нашите клиенти.

Доверба/одговорност

Со одговорно управување на ресурсите, како и фер и навремена обработка на штети, го исполнуваме нашето ветување кон своите осигуреници.

Иновативност

Во склад со светските трендови во осигурителната индустрија, го поттикнуваме размислувањето надвор од рамките и промовираме култутра на иновации во нашата компанија.

Menu