fbpx

Пожар и други опасности

 1. Home
 2. chevron_right
 3. Имот
 4. chevron_right
 5. Пожар и други опасности

Овој вид на осигурување е дел од имотните осигурувања и е наменет за сите лица кои сакаат да ги покријат и дополнителните ризици од пожар.

Со договарање на ризикот од пожар се вклучени следните основни ризици:

 • Пожар
 • Олуја
 • Удар од гром
 • Град
 • Експлозија
 • Манифестација и/или демонстрација
Каско
Транспорт
Menu