fbpx

Настани и новости

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Настани и новости

Водовод Скопје и Кроација Осигурување потпишаа Меморандум за соработка за повеќе поволности за граѓаните

folder_openНовости
(Скопје, 27.08.2021) – Кроација Осигурување АД – Друштво за неживотно осигурување Скопје и ЈП Водовод и канализација – Скопје, потпишаа Меморандум за соработка со кој се отвораат можности за реализирање проекти од заеднички интерес. Најголемите придобивки што ќе произлезат од…

Летувајте безбедно со промотивниот пакет полиси од Кроација осигурување

folder_openНовости
Додека подготовките за летните одмори се во полн ек, од голема важност е да потсетиме дека колку и да ви се чини дека ништо не може да го уништи вашиот спокој додека уживате на годишниот одмор, сепак постојат фактори кои…

мПретприемач – бизнис пакет кој обезбедува поголема заштита и сигурност на трговските друштва

folder_openНовости
Без оглед дали сте сопственик на кафуле, фризерски салон, фитнес центар, или продавница за храна, важно е да се размислува за иднината на бизнисот. Постојат многу непредвидливи ситуации во бизнисот, на кои, за жал, не може да се влијае и…

Со патничко осигурување од Кроација до повластена цена на Kовид-19 тестови во Систина

folder_openНовости
Со секоја купена полиса за патничко осигурување од Кроација осигурување корисниците имаат можност за добивање тестови потребни за патување од Клиничката болница „Аџибадем Систина“ по повластена цена, што ќе важи до 15 септември. Повластената цена за добивање PCR тест, односно за молекуларна…

Транспортните компании членки на Македонија сообраќај АМЕРИТ ќе бидат осигурени преку Кроација

folder_openНовости
Кроација осигурување и СИЗ Македонија сообраќај АМЕРИТ денеска потпишаа Меморандум за соработка за осигурување на членките на АМЕРИТ. Сите транспортни компании и нивни вработени, членки на заедницата ќеимаат приватно здравствено и патничко осигурување преку Кроација. Соработката се должи на потребата…

Патничко осигурување од Кроација со покритие за Ковид-19 до 10.000€

folder_openНовости
  Кроација осигурување го прошири патничкото осигурување со целосно покритие за Ковид-19. Проширената патничка полиса, нуди покритие за трошоци за медицински прегледи од страна на овластен лекар, за тестирање во случај на појава на симптоми на Ковид-19, за потребни лекови…
Menu