fbpx

Електронски услуги

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Електронски услуги

ВО ШТО СМЕ ПОРАЗЛИЧНИ?

account_box

Кориснички Профил

Регистрирајте се еднаш и користете ги придобивките од регистрацијата. Автоматско пополнување на Вашите податоци за побрзо до полиса, преглед на сите полиси, плаќања и долгови, промотивни кодови и многу повеќе.

mobile_friendly

Достапна на Android

Моја Кроација е достапна како нативна мобилна апликација за Андроид и истата може да ја превземете преку Play Store.

security

Врвна Сигурност

Порталот Моја Кроација ги следи последните стандарди за сигурност при онлајн плаќањето и ја штити Вашата комуникација. A+ рејтинг според реномираниот SSL Labs и комплетно сигурен според Beyond Security.

add_to_home_screen

.. на iPhone

Kako Прогресивна Веб Апликација за iPhone на адресата https://app.croatia.mk

360

Целосно Интегрирана

Online полисата и Вашето плаќање веднаш се евидентираат во интерните системи на Кроација Осигурување. Потврда за плаќањето и Вашата полиса се доставуваат на Вашиот мејл веднаш по извршената трансакција.

laptop

.. и како Веб Апликација

Едноставно и брзо до полиса Патничко, Домаќинско, Автомобилска Одговорност на https://moja.croatia.mk. Следете ги вашите полиси, платете ги тековните полиси. Се тоа од удобноста на Вашиот дом.

РАБОТИМЕ НАПОРНО ДА ВИ ПРУЖИМЕ

УНИКАТНО ИСКУСТВО

Модерни технологии

Висок квалитет

Достапни на сите уреди

Врвна сигурност

moja.croatia е единствената што ќе сакате да ја користите

Погледнете колку е едноставно!

Секоја минута е драгоцена во динамиката на современиот живот. Погледнете ја видео презентацијата на мобилната апликација и веб порталот и видете како ќе заштедите време.
Menu