fbpx

Контакт центар

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Контакт центар

Како вработена во Контакт центарот за здравствено осигурување, секогаш сум тука за Вас и Вашето здравје. Доколку имате потреба од преглед се што е потребно да ме исконтактирате мене и вашиот преглед/термин ќе биде закажан и лекувањето ќе биде организирано во најбрз можен рок.
Ние како Кроација Осигурување Ви гарантираме квалитетна услуга заснована врз компетентност, интегритет и професионалност на највисоко ниво. На Вас единствено останува да се грижите за лекувањето, а се останато е наша грижа.

Можете да ме контактирате секој работен ден од 8 до 16ч на 15 599 или пак директно на: (02) 3251-113, а за сите потреби после 16ч до 21ч пишете ми на Viber/Whatsapp на 075-279-885 и јас со задоволство ќе Ви помогнам.

Моника Ацевска

Во време на несигурност и неизвесност потребата за грижа за сопственото здравје станува се поважна.
Дозволете ни Нам, тимот за Приватно Здравствено Осигурување на Кроација Осигурување, да бидеме со Вас во тие клучни мигови.
Еден повик Ве дели од врвна и професионална услуга во поглед на остварувањето на правото од Вашето здравствено осигурување, а ние со задоволство ќе направиме се што е во наша моќ за да добиете брз и лесен пристап до потребното лекување.
Можете да ме контактирате секој работен ден од 8 до 16ч на 15 599 или пак директно на тел (02) 3251-158.

Јане Маркоски

Заедно со колегите Моника и Јане секојдневно водиме грижа сите наши клиенти да добијат навремена и соодветна материјална заштита во поглед на трошоците за лекување. Воспоставените процедури и поминатите обуки на даваат за право да гарантираме за брзата реакција и чувството на сигурност дека не сте сами.
Не се двоумете, за сите потреби во поглед на Вашето лекување контактирајте го нашиот Контакт центар на 15 599 и уверете се дека сме на Ваша страна.

Бојана Златков

Menu