fbpx

Техничка Опрема

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Имот
  4. chevron_right
  5. Техничка Опрема

 

Кога купуваме нов телевизор, нова машина, гаранцијата ни е особено важна. Но гаранцијата не ги штити вашите апарати од:

  • Кражба
  • Излевање на вода
  • Кршење
  • Пожар
  • Експлозија

Овие ризици се вклучени со нашето осигурување.

 

 

 

 

 

Зелен Картон
Menu