fbpx

Патувајте безгрижно

Патувањето е непредвидлива авантура, па затоа е важно да бидете подготвени за неочекувани настани. Со летениот пакет за патничко осигурување (кликни тука за понуда) од Кроација Осигурување патувајте до 90 дена по цена како за 30 дена.

За повеќе информации пишете ни на web chat, на mail на или побарајте не телефонски на 15 599.

Побрзајте, акцијата трае до 15.09.2023

, , , ,

Поврзани Објави

Menu