fbpx

Month: March 2021

  1. Home
  2. chevron_right
  3. 2021
  4. chevron_right
  5. March

Обезбедувањето грижа и заштита на вашето здравје и имот е примарен мотив за осигурување

folder_openНовости
turned_in_not, ,
Секојдневието наметнува многу грижи, поседувањето материјални добра ни го олеснува животот но и ни ја зголемува свесноста за растечката потреба од разни неопходности во секојдневието. Да се обезбедиме со стан, куќа, автомобил, разни апарати во домот и што уште не,…
Read More

Попуст на здравствено осигурување за бременост од Кроација осигурување

folder_openНовости
turned_in_not, ,
Кроација осигурување на сите идни мајки им го честита Меѓународниот ден на жената, 8 Март со посебно создадената понуда за безгрижно и спокојно поминување на бременоста. Со секоја полиса за здравствено осигурување CroCare купена на 8 Март или секој ден…
Read More

Што е потребно за безбедност и заштита за сигурен живот

folder_openНовости
turned_in_not,
Никој не може да ја предвиди иднината, но паметните луѓе планираат однапред. Несреќи и катастрофи можат да се случат и се случуваат, и ако не сте соодветно осигурени, тоа може да ве доведе до финансиска пропаст. Факт е дека поединци…
Read More

Еден од најголемите договори за приватно здравствено во државата склучен со Кроација Осигурување

folder_openНовости
turned_in_not,
Сите 860 вработени во КОСТАЛ МАКЕДОНИЈА  ќе бидат здравствено осигурени во Кроација осигурување. Ова е еден од најголемите договори од ваков тип случен во државата и дава пример за грижата на една компанија кон своите вработени. КОСТАЛ МАКЕДОНИЈА   е германска…
Read More
Menu