fbpx

Month: October 2021

  1. Home
  2. chevron_right
  3. 2021
  4. chevron_right
  5. October

Прво приватно здравствено осигурување со покритие на болничко лекување поради ковид-19

folder_openНовости
turned_in_not, ,
Периодот зад нас, кој го одбележа пандемијата со ковид-19, покажа дека во тешки времиња најголем предизвик е да се зачува токму она што е највредно: човечкиот живот и здравјето. Здравјето е најголемо богатство поради што здравствената заштита треба да биде…
Read More
Menu