fbpx

Month: January 2022

  1. Home
  2. chevron_right
  3. 2022
  4. chevron_right
  5. January

Стратегија и менаџмент ориентирани кон клиентите и вработените: ,,Кроација осигурување” во силен продор на македонскиот пазар

folder_openНовости
turned_in_not, , , ,
„Сигурноста на животот и извесноста на иднината остануваат највисоки вредности кон кои се стремиме и во овие турбулентни и неизвесни времиња“, го почнува своето излагање Маја Станковска Костова, генерална директорка на „Кроациа осигурување живот“, за годишникот „Економист: Светот во 2022-та“ Овие цели…
Read More
Menu