fbpx

Попуст на здравствено осигурување за бременост од Кроација осигурување

Новости

Кроација осигурување на сите идни мајки им го честита Меѓународниот ден на жената, 8 Март со посебно создадената понуда за безгрижно и спокојно поминување на бременоста. Со секоја полиса за здравствено осигурување CroCare купена на 8 Март или секој ден до крајот на месецот, што опфаќа Договор лојалност за бременост, се добива 10% попуст на премијата за основниот избран пакет. Ова се однесува на целиот период од времетраење на договорот.

Кроација осигурување ја има најраспространета мрежа на приватни здравствени установи, долгогодишно искуство и знаење во осигурителниот бизнис, со што на идните мајки им овозможува сигурност и лесна достапност до потребната здравствена услуга.

Осигурувањето на бременост од Кроација осигурување може да се склучи во кој било период од бременоста, а полисата опфаќа покритие за трошоци за сите медицински индицирани прегледи во текот на бременост, за трошоци за спонтано породување и трошоци за породување со царски рез.

, ,

Поврзани Објави

Menu