fbpx

patnicko

  1. Home
  2. chevron_right
  3. patnicko

Патничко осигурување од Кроација со покритие за Ковид-19 до 10.000€

folder_openНовости
turned_in_not, ,
  Кроација осигурување го прошири патничкото осигурување со целосно покритие за Ковид-19. Проширената патничка полиса, нуди покритие за трошоци за медицински прегледи од страна на овластен лекар, за тестирање во случај на појава на симптоми на Ковид-19, за потребни лекови…
Read More
Menu