fbpx

земјотрес

  1. Home
  2. chevron_right
  3. земјотрес

Земјотресите не можеме да ги предвидиме

folder_openНовости
turned_in_not,
Земјотресите не можеме да ги предвидиме, но затоа можеме да ја предвидиме осигурената сума при евентуална штета од истиот. Осигурувањето од земјотрес ви нуди материјална сигурност за штета којашто може да ја предизвика земјотресот. Природните појави не можеме да ги контролираме.…
Read More
Menu