fbpx

FOUR SEASON – патничко осигурување

Новости

Патувањето е непредвидлива авантура, па затоа е важно да бидете подготвени за неочекувани настани. Со пакет за патничко осигурување 4 сезони (кликни тука за понуда) од Кроација Осигурување патувајте до 90 дена по цена како за 30 дена.
За повеќе информации пишете ни на web chat, на mail на или побарајте не телефонски на 15 599.
Побрзајте, акцијата трае до 28.10.2023

, , , , , , , ,

Поврзани Објави

Menu