fbpx

пожар

  1. Home
  2. chevron_right
  3. пожар

По катастрофалниот пожар во ТЦ Глобал, првиот целосно реновиран дуќан

folder_openНовости
turned_in_not, ,
  Во големиот пожар кој избувна ноќта на 2 јануари во ТЦ Глобал Струмица, беа оштетени една третина од пазарот, голем дел од дуќаните на приземјето и на првиот кат, како и дел од оние лоцирани на вториот и третиот…
Read More
Menu