fbpx

костал

  1. Home
  2. chevron_right
  3. костал

Еден од најголемите договори за приватно здравствено во државата склучен со Кроација Осигурување

folder_openНовости
turned_in_not,
Сите 860 вработени во КОСТАЛ МАКЕДОНИЈА  ќе бидат здравствено осигурени во Кроација осигурување. Ова е еден од најголемите договори од ваков тип случен во државата и дава пример за грижата на една компанија кон своите вработени. КОСТАЛ МАКЕДОНИЈА   е германска…
Read More
Menu