fbpx

Лица

3

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Portfolio

Здравствено

  Лекувањето во приватните здравствени установи е брзо,  но ве изложува на високи трошоци. Со CROCARE уживајте во брзината, целосно ослободени од трошоците. Главни придобивки на CROCARE: Без сопствено учество во штета (100% покривање на трошоците) Директна наплата кон болниците…
Read More

Незгода

content_copyОсигурување од незгодаbusinessШто се подразбира под несреќен случај?content_copyОсигурување од незгода Осигурување на лица од последици на несреќен случај подразбира доброволно осигурување на лица, при извршување на редовните работни задачи и надвор од тоа, како и осигурување од посебни човечки активности…
Read More

Патничко осигурување

Се спремате на пат? Без разлика каде одите – на скијање на Алпите, летување во Тајланд, деловен пат во Франкфурт…без патничко осигурување не сте целосни спремни. Зошто? Затоа што само патничкото осигурување ќе го направи вашиот одмор навистина безгрижен и…
Read More
Menu