fbpx

E-Forum настан за CROCARE и CROCARE+ пакет услугите за користење на приватно здравствено осигурување


Кроација осигурување-Друштво за неживотно осигурување АД Скопје има чест да Ве покани на отворениот настан кој ќе се одржи на 10.06.2020 год (Среда) со почеток во 18.00 часот, на кој ќе можете да добиете одговор на сите прашања за дополнително здравствено осигурување

Сите учесници по завршувањето на настанот со испраќање на емаил на ќе се стекнат со промотивен попуст од 10 %
Тимот на Кроација заедно со Д-р Симон Трпески ќе Ве запознаат со придобивките од пакетите CROCARE и CROCARE + и ќе се потрудат да дадат одговор на сите Ваши прашања.

Учесници на настанот:
– Ирена Спировскa – модератор на настанот
– Д-р Симон Трпески – гостин едукатор
– Христина Џамбазовска Анастасов – Директор на Сектор за управување со деловни процеси -Кроација осигурување, – –
– Стојанчо Митрeвски- Извршен директор на Сектор за продажба – Кроација осигурување и
– Митко Теохаров- Директор на служба за прием во осигурување -Кроација осигурување.

,

Поврзани Објави

Menu