fbpx

Со патничко осигурување од Кроација до повластена цена на Kовид-19 тестови во Систина

Со секоја купена полиса за патничко осигурување од Кроација осигурување корисниците имаат можност за добивање тестови потребни за патување од Клиничката болница „Аџибадем Систина“ по повластена цена, што ќе важи до 15 септември.

Повластената цена за добивање PCR тест, односно за молекуларна детекција на Kорона SARS-CoV-2 за сите иматели на патничко осигурување од Кроација изнесува 950 денари. Во понудата е вклучен и брз антиген Ковид-19 тест со цена од 900 денари, а резултатите од тестирањето се добиваат за 40 минути.

За повеќе информации пишете ни на web chat, mail на или побарајте не телефонски на 15 599.

, , ,

Поврзани Објави

Menu