fbpx

Советник за осигурување – Кочани

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Советник за осигурување – Кочани

Кроација осигурување АД Друштво за неживотно осигурување вработува:

Советник за осигурување

Град- Кочани

Потребни квалификации и способности:

ВСС

Развиени комуникациски способности и јасна комуникација

Развиени организациски способности

Отвореност за учење нови работи и прифаќање предизвици

Способност за тимска работа

Способност за работа под притисок и конструктивно решавање на работни предизвици

Целосна посветеност кон работната задача

Лојалност

Познавање на работа со компјутер

Минимум две години работно искуство во Неживотно осигурување

 

Услови и бенефиции:

Работното време исполнува 40 часа – полно работно време

Посета на обуки

 

Потребна документација:

CV биографија

Мотивационо писмо

Доказ за завршено образование

 

Кандидатите кои ги исполнуваат условите, апликациите да ги испратат на емаил  со рок до 31.12.2020 година и со назнака – ,,ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА СОВЕТНИК ЗА ОСИГУРУВАЊЕ” .

Оние кандидати чии квалификации ги исполнуваат барањата и потребите на компанијата, телефонски или писмено ќе бидат повикани на разговор.

Со испраќање на апликација за вработување апликантите се согласни своите лични податоци да се користат за намена на Огласот за вработување

Menu