fbpx

Референт за финансиско сметководство

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Референт за финансиско сметководство

Кроација осигурување АД – Друштво за неживотно осигурување има потреба од практикант:

Референт за финансиско сметководство во Служба за финансии

Потребни квалификации и способности:

ССС/ВСС

Развиени комуникациски способности и јасна комуникација

Развиени организациски способности

Отвореност за учење нови работи и прифаќање предизвици

Способност за тимска работа

Способност за работа под притисок и конструктивно решавање на работни предизвици

Целосна посветеност кон работната задача

Лојалност

Познавање на работа со компјутер (excel)

Услови и бенефиции:

Стекнување вештини од областа на финансии

Потребна документација:

CV биографија

Мотивационо писмо

Доказ за завршено образование

Кандидатите да ги достават апликациите на емаил  со рок до 15.02.2021 година и со назнака – ,,ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА ПРАКТИКАНТ ”.

Оние кандидати чии квалификации ги исполнуваат барањата и потребите на компанијата, телефонски или по електроски пат ќе бидат повикани на разговор.

Со испраќање на апликација за вработување апликантите се согласни своите лични податоци да се користат за намена на предметниот Оглас за вработување.

Menu