fbpx

Проценител на штети

 1. Home
 2. chevron_right
 3. Проценител на штети

Кроација осигурување АД – Друштво за неживотно осигурување, вработува:

Проценител на штети

Во Дирекција, Град- Скопје

Потребни квалификации и способности:

 • ВСС (факултет – технички струки)
 • Солидно познавање на англиски јазик и работа со компјутери (MC office )
 • Способност за тимска работа
 • Способност за работа под притисок и професионално одлучување
 • Целосна посветеност на работните задачи
 • Висока работна етика, одговорност и лојалност
 • Со или без работно искуство

Опис на работно место – одговорности:

 • Процена на штети на моторни возила;
 • Изготвува извештаи за оцена/процена на штети;
 • Дава мислења во однос на обемот и висината на штетата;
 • Дава предлози и мислења за подобрување на работата за проценка на штети;
 • По потреба дава информација за текот на обработка на штета по добиен приговор;
 • И останати активности по налог на непосредниот раководител.

Друштвото Кроација осигурување – неживот нуди:

 • Вработување со полно работно време (определено)
 • Нето плата (не помала од 23.000 денари)
 • Посета на специализирани обуки
 • Одлична можност за професинален развој

Потребна документација:

 • CV – Лична Биографија
 • Мотивационо писмо
 • Доказ за завршено образование

Кандидатите кои ги исполнуваат условите, апликациите да ги достават на е.маил со рок до 24.12.2021 година и со назнака – ,,ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА ПРОЦЕНИТЕЛ НА ШТЕТИ”.

Оние кандидати чии квалификации ги исполнуваат барањата и потребите на компанијата, телефонски или по електроски пат ќе бидат повикани на разговор, а изборот ќе се изврши не подоцна од 31.01.2022 година.

Со испраќање на апликација за вработување апликантите се согласни своите лични податоци да се користат за намена на предметниот Оглас за вработување.   

Menu