fbpx

Менаџер на филијала – Струмица

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Менаџер на филијала – Струмица

Кроација осигурување АД Друштво за неживотно осигурување вработува:

Менаџер на филијала

Град- Струмица

Потребни квалификации и способности:

ОДГОВОРНОСТИ:

Друштвото Кроација осигурување-неживот нуди

 

Потребна документација:

CV биографија

Мотивационо писмо

Доказ за завршено образование

Кандидатите кои ги исполнуваат условите, апликациите да ги испратат на емаил со рок до 30.06.2021 година и со назнака – ,,ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА МЕНАЏЕР на филијала во Струмица” .

Оние кандидати чии квалификации ги исполнуваат барањата и потребите на компанијата, телефонски или писмено ќе бидат повикани на разговор.

Со испраќање на апликација за вработување апликантите се согласни своите лични податоци да се користат за намена на Огласот за вработување

Menu