fbpx

Менаџер на филијали Скопје

 1. Home
 2. chevron_right
 3. Менаџер на филијали Скопје

Кроација осигурување АД Друштво за неживотно осигурување вработува:

Менаџер на филијали во Скопје

 Потребни квалификации и способности:

 • ВСС/ССС
 • Минимум 2 години искуство во продажба во осигурителен сектор
 • Искуство во раководење со продажни филијали
 • Искуство во регрутирање и формирање на продажни тимови
 • Ориентираност кон продажни резултати
 • Одлични преговарачки и продажни вештини
 • Висока работна етика, коперативност, одговорност и организациски способности
 • Возачка дозвола – Б категорија

ОДГОВОРНОСТИ:

 • Реализација на поставените годишни планови на Филијалите
 • Исполнување на планот за развој на нови продажни кадри
 • Регрутирање, тренинг и управување на продажни тимови
 • Градење и развивање на силна продажна мрежа преку регрутација на нови советници за осигурување
 • Одржување и развивање на корпоративниот имиџ на Друштвото преку зацврстување на врските со  клиентите
 • Организирање и координирање на продажните активности

 

Друштвото Кроација осигурување-неживот нуди

 • Вработување со полно работно време
 • Атрактивна нето плата
 • Варијабилен дел како процент од продажба
 • Награден програм на месечно, квартално и годишно ниво
 • Одлична можност за професинален развој

Потребна документација:

CV биографија

Мотивационо писмо

Доказ за завршено образование

Кандидатите кои ги исполнуваат условите, апликациите да ги испратат на емаил со рок до 30.06.2021 година и со назнака – ,,ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА МЕНАЏЕР на филијали во Скопје” .

Оние кандидати чии квалификации ги исполнуваат барањата и потребите на компанијата, телефонски или писмено ќе бидат повикани на разговор.

Со испраќање на апликација за вработување апликантите се согласни своите лични податоци да се користат за намена на Огласот за вработување

Menu