fbpx

Директор на Служба за управување со интерна продажна мрежа

 1. Home
 2. chevron_right
 3. Директор на Служба за управување со интерна продажна мрежа

Кроација осигурување АД Друштво за неживотно осигурување вработува:

Директор на Служба за управување со интерна продажна мрежа

 Потребни квалификации и способности:

 • ВСС
 • Минимум 5 години искуство во продажба во осигурителен сектор
 • Искуство во раководење со продажни филијали
 • Искуство во регрутирање и формирање на продажни тимови
 • Ориентираност кон продажни резултати
 • Одлични преговарачки и продажни вештини
 • Висока работна етика, коперативност, одговорност и организациски способности
 • Возачка дозвола – Б категорија

ОДГОВОРНОСТИ:

 • Реализација на поставените годишни планови на Друштвото
 • Исполнување на планот за развој на нови продажни кадри
 • Раководење со  продажни филијали и ширење на мрежата на филијали
 • Регрутирање, тренинг и управување на продажни тимови
 • Градење и развивање на силна продажна мрежа
 • Одржување и развивање на корпоративниот имиџ на Друштвото преку зацврстување на врските со  клиентите
 • Организирање и координирање на продажните активности

 

Друштвото Кроација осигурување-неживот нуди

 • Вработување со полно работно време
 • Атрактивна нето плата
 • Варијабилен дел како процент од продажба
 • Награден програм на месечно, квартално и годишно ниво
 • Службено возило
 • Одлична можност за професинален развој

 

 

 

Потребна документација:

CV биографија

Мотивационо писмо

Доказ за завршено образование

 

Кандидатите кои ги исполнуваат условите, апликациите да ги испратат на емаил со рок до 31.01.2021 година и со назнака – ,,ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА Директор на Служба за управување со интерна продажна мрежа” .

Оние кандидати чии квалификации ги исполнуваат барањата и потребите на компанијата, телефонски или писмено ќе бидат повикани на разговор.

Со испраќање на апликација за вработување апликантите се согласни своите лични податоци да се користат за намена на Огласот за вработување

Menu