fbpx

Општествена одговорност

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Општествена одговорност

Општествена одговорност

Ја почитуваме заедницата во која живееме и ги чуваме нејзините вредности притоа работиме на создавање на нови вредности. Наша должност е да бидеме ефикасни, профитабилни и општествено одговорни со цел да можеме да допринесуваме кон унапредување на животот на сите наши осигуреници како и за унапредување и подобрување на заедницата во која работиме.

 

Општествената одговорност е присутна во сите активности на нашата компанија. Кроација осигурување отсекогаш ги поддржувала долгорочните проекти кои имаат трајни вредности, за локалната заедница како и за пошироката јавност.

 

Сите ваши размислувања, идеи и предлози, се добредојдени. Пратете маил на 
Menu