fbpx

Вилма Учета Дузлевска

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Вилма Учета Дузлевска

Осигурувањето не ги штити само поединецот и семејството туку цела економија

Интервју со Вилма Учета Дузлевска, генерален директор во Кроација осигурување неживот во кое говори за нејзиниот денешен ангажман во секторот за неживотно осигурување откако претходно цели осум години беше на чело на животното осигурување во Кроација, за работењето во услови…
Read More
Menu